Shenjëtorë dhe mëkatarë: Një tefro-kronologji për ndryshimin e peizazhit të antikitetit të vonë në Epir nga historia shpërthyese e Liparit, ishujt Aeolian

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

Original languageEnglish
Title of host publicationButrinti në shekuj
Place of PublicationTiranë
PublisherInstituti Arkeologjik
Pages107-117
Number of pages11
ISBN (Print)979-9928-147-01-1
Publication statusPublished - 2011

Cite this